ҚОРАҚАЛПОҒИСТОНДА УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ҲУҚУҚИЙ ТАЪЛИМ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШДА ПЕДАГОГИК ФИКРЛАРНИНГ РИВОЖЛАНИШИ - Утебаев, Т.Т.; Алламбергенов, Е.К. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мақолада Қорақалпоғистонда мустақиллик йилларида педагогик фикрларнинг ҳуқуқий таълим самарадорлигини ривожлантиришга таъсири кўрсатилади. Шунингдек, таълим ва фан соҳасидаги асосий муаммолар ҳусусида сўз юритилади. Олимларнинг билдирган фикр-мулоҳазалари, баъзи муаммолар, шунингдек, ундан мазкур фаннинг келажаги тўғрисида қимматли маълумотлар ўрин олган. Ундан педагогика фани билан қизиққан соҳа мутахассислари қимматли материаллар олишлари мумкин.