ЎҚУВЧИЛАРДА АХБОРОТ ТАҲДИДИНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШ УСУЛЛАРИ - Ёзиева, У. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мазкур мақолада умумий ўрта таълим муассасалари ўқувчиларида зарарли ахборот таҳдидининг олдини олиш бўйича олиб бориладиган йўналишлар вазифалари ва йўл-усуллари ҳақида фикр юритилган.