Дистанционное обучение в системе moodle - Елмуратова, З.Х; Байниязова, С.Т (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу маколада модул тизимида масофали ўкитиш хакида сўз этилади.Ўкитишнинг ушбу тизимига кискача, таъриф берила- ди.Муаллифлар хулосаси шуки, ушбу тизим ўкитувчи ва талабалар ўртасидаги ўзаро муносабатни ташкиллаштиришга йуналтирилган.