Etnopedagogik qadriyatlarning rivojlanish bosqichlari (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada ilmiy manbalarga asoslangan holda etnopedagogik qadriyatlarning rivojlanish bosqichlari davrlashtirilib ko‘rsatiladi. Chuningdek, har bir bosqichdagi etnopedagogikaga oid tadqiqodlarning o‘ziga xos yunalishlariga ham e’tibor qaratiladi.