Harakatlar strategiyasi asosida ta’lim va fan sohasidagi qonunchilik hamda ilk islohotlar (FAN va JAMIYAT, 2017)
Maqolada harakatlar strategiyasi asosida ta’lim va fan sohasidagi qonunchilik hamda ilk islohotlar haqida so’z boradi.