Texnologiya mashgʻulotlarida o‘quvchilarga ekologik ta’lim-tarbiya berishda kompyuter texnologiyalari va interfaol metodlardan foydalanish texnologiyalari (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada texnologiya mashgʻulotlarida o‘quvchilarda ekologik tarbiyani shakllantirishda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) va interfaol metodlarning ahamiyati, ularni samarali qo‘llash usullari tatbiq qilingan dars ishlanmasi va loyiha ishini bajarishda amaliy faoliyatlari orqali ekologik madaniyatni va ekologik ongni rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan.