Boshlang‘ich sinflarda innovatsion o‘yin turlaridan foydalanib dars o‘tishning ahamiyati (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari bilan dars o‘tayotganda innovatsion o‘yinlardan foydalanishning afzalliklari yoritiladi. Bolaning yosh xususiyatlari, o‘yin orqali o‘rganishga bo‘lgan tabiiy moyilligi, darslarda didaktik va raqamli o‘yinlarni qo‘llashning amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Ilmiy manbalar va zamonaviy tajriba asosida o‘yinli metodlarning o‘quv motivatsiyasi va tafakkur rivojidagi o‘rni ko‘rsatiladi.