Boshlangʻich sinf oʻquvchilarini tarbiyalashda milliy urf-odat va an’analarning oʻrni (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarini har tomonlama intellektual salohiyatli shaxs sifatida tarbiyalashda, oʻzbek xalqining milliy urf-odat va an’analarning salmoqli oʻrni haqida keng tarzda tadqiq etiladi.