Йигириш агрегатлари электр юритмасини роторнинг вақт доимийси ўзгаришига мослаштириш (FAN va JAMIYAT, 2025)
Йигириш агрегатлари асинхрон электр юритмаси векторли бошқариш тизимининг хусусиятлари ротор занжирининг вақт доимийси, статор кучланишлари, реактив қувватни ҳисоблаш, ушбу кўрсатгичларга аналитик ифода асосида мослаштириш кўриб чиқилди.