Ximiyanı úyreniwde laboratoriya usıllarınan paydalanıw zárúrligi (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada kimyo fanini o‘rganishda laboratoriya usullaridan foydalanish zarurati muhokama qilinadi. Shuningdek, tabiatni ilmiy o‘rganishda laboratoriya ishlarining alohida hissasi va ahamiyati ochib beriladi.