Kattalar ta’limi pedagogik muammo sifatida (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada katta yoshdagilarning yosh davrlari klassifikatsiyasi, olimlarning kattalik tushunchasi haqidagi fikrlari bayon etiladi. Shunday qilib, aksariyat olimlar asosiy e’tiborni katta yoshli odamning voyaga yetmagan- lardan (bolalar va oʻsmirlar) farq qiluvchi ijtimoiy-psixologik xususiyatlariga qaratadilar.