Boshlangich sinf o‘quvchilarini o‘qitishda umummilliy qadiriyatlar mohiyati (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada umummilliy qadiriyatlarni keng targʻib qilish bo‘yicha olib boriliyatgan tashabbuslar haqida, ularning yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati va o‘rgatishning yangi metodlarini yaratish, yosh avlodga umummilliy qadiriyatlarning qadr-qimmatini tushintirish va asrab-avaylashga o‘rgatish yuzasidan metodik tavsiyalar beriladi.