Бошланғич таълимда матнни таҳлил қилиш методи самарадорлигини баҳолаш (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада ўқиш саводхонлиги дарсларини ўтишда матнни таҳлил қилиш методини қўлланиш va бошланғич таълимда матнни таҳлил қилиш методининг самарадорлигини баҳолаш ҳақидаги маълумотлар берилган.