Boshlangʻich sinf oʻquvchilari nutqini oʻstirishda ertaklarning ahamiyati (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada boshlangʻich sinflarda bolalar nutqini oʻstirishda ertaklardan foydalanish usullari va boshlangʻich sinf oʻqituvchilariga amaliy tavsiyalar berilgan.