Yu. Effective strategies for teaching english in a multilingual classroom (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqola koʻp tilli talabalarga ingliz tilini oʻrgatish bilan bogʻliq muammolar va strategiyalarni oʻrganadi, tilni oʻzlashtirishga ta’sir qiluvchi kognitiv, ijtimoiy va madaniy omillarni ta’kidlaydi. U oʻqituvchilarga ushbu oʻquvchilarning noyob ehtiyojlarini qondiradigan inklyuziv ta’lim muhitini yaratish uchun samarali yondashuvlarni taqdim etishga qaratilgan. Koʻp til biladigan talabalarning turli xil tilshunosligini tan olish orqali oʻqituvchilar, ularning til rivojlanishi va akademik muvaffaqiyatlarini yaxshiroq qoʻllab-quvvatlashlari mumkin.