Qoraqalpog‘istonda maktab ta’limi tizimining rivojlanishi va joylashuvi xususiyatlari (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida maktab ta’lim tizimining tashkillashtirilishi, hududiy joylashuv xususiyatlari ochib berilgan.