O‘quvchilar konstruktiv xulq-atvor xususiyatlari shakllanishida nizoli vaziyatlarga munosabat usullari (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ta’lim tizimida yuzaga keladigan shaxslararo nizolarning jamiyat rivojlanishiga salbiy ta’siri, kelib chiqish omillari haqida fikr yuritilib, unda ijtimoiy-psixologik-tibbiy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim tizimi samaradorligining pasayishiga olib kelishi to‘g‘risida mulohazalar keltirilgan.