Mamlakatimizda inklyuziv ta’limning hozirgi holati va rivojlanish tendensiyalari (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda inklyuziv ta’limning hozirgi kundagi holati, qabul qilingan meyoriy-huquqiy asoslari, inklyuziv ta’lim ishtirokchilari uchun yaratilgan sharoitlar hamda hozirgi kunga qadar inklyuziv ta’limga qamrab olingan alohida ta’lim ehtiyoji mavjud bolalarning ko‘rsatkichlari tahlil qilingan va nazariy ma’lumotlar berilgan.