XX ásirdiń 20-30-jıllarında sovet húkimetiniń Qaraqalpaqstandaǵı dinge qaratılǵan siyasatı hám de gúresiwshi qudaysızlar awqamı iskerligi (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada XX asrning 20-30-yillarida Sovet hukumatining Islom diniga nisbatan siyosati doirasida Qoraqalpoǵistonda «Kurashchan xudosizlar ittifoqiʻning yuritgan faoliyati, uning musulmonlarga nisbatan qilgan qattiq bosimi tahlil qilinadi.