Jaslardıń kásip tańlawında tásir etiwshi faktorlar hám ortalıq (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada ijtimoiy psixologiyadagi muammolardan biri yoshlarning kasb tanlashi, ulardagi individual xususiyatlar va unga ta‘sir qiluvshi faktorlar ko‗rib chiqildi. O‗spirinlarning kasb tanlashida ota-onalar va o‗qituvchilarning o‗rni va ijtimoiy muhit haqida so‗z yuritilgan.