Бўлажак педагог-психологларнинг акмеологик компетентлигининг ижтимоий психологик хусусиятлари (FAN va JAMIYAT, 2023)
Бўлажак педагог психологларнинг акмеологик компетентлигининг назарий ва амалий тайёргарлиги- нинг бирлиги ва педагогик фаолиятни профессионал тарзда амалга ошириш қобилияти сифатида белгиланади.