Informatika pánin oqıtıwda qollanılatuǵın interaktiv programmalar hám web-saytlardıń abzallıqları (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada oliy ta‘lim muassasalarida informatika fani o‗qituvchilari tomonidan qo‗llaniladigan interfaol dasturlar va veb-saytlar yaratishning afzalliklari va jarayonlari haqida so‗z boradi.