Awil xojaliǵi tálim baǵdari studentlerine inglis tilin clil texnologiyasi tiykarinda úyretiw (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada qishloq xo‗jaligi ta’lim yo‗nalishidagi talabalarning zamonaviy ingliz tilida kasbiy aloqa ko‗nikmalarini rivojlantirishda CLIL texnоlogiyasidan foydalanishning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.