Педагог магистрларни ижодий фаолиятга методологик тайёрлаш самарадорлигини ошириш (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада педагог магистрларни ижодий фаолиятга методологик тайёрлаш самарадорлигини ошириш йўллари, ижодий фаолиятга тайёрлаш асосида педагог магистрларда методологик тайёрлашни шакллантириш ёритилган. Уларнинг педагогик фаолиятни амалга оширишга тайёрлиги билим, кўникма ва малакалари билан боғлиқ бўлиб, эгаллаган касбий компетенциялари орқали таълим жараёнида юзага келган педагог магистрларнинг муаммоларини ҳал қилишни таьминлайди.