Kurash mashg‗ulotlarida kurashchilarning ma‘naviy madaniyatini tarbiyalash masalalari (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada kurash mashg‗ulotlari jarayonida iqtidorli-yoshlarning barkamol inson bo‗lib tarbiyalanishida yuksak ma‘naviy qadriyatlarning o‗rni va roli ko‗rsatib berilgan. Yurtimizning bugungi kunda kurash mashg‗ulotlari orqali yoshlarning kelajagi barkamol va salohiyatli avlodni tarbiyalashiga bog‗liq bo‗lgan holatlar yoritilgan.