Yusupovtıń «Dala ármanları» shıǵarmasında metaforalardıń stillik qollanılıwı (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolamizda tilimizdagi lingvistik birliklardan biri metaforalarning badiiy tildagi qо‗llanilish hodisasiga bag‗ishlangan bо‗lib, shoir I.Yusupov asaralrida qо‗llanilishdagi sо‗z ma‘nolarining ta‘sirchanlikdagi о‗ziga xos xususyatlariga bag‗ishlangan ayrim tafsilotlarimiz havola etiladi.