Қарақалпақ шаңарақларын беккемлеўдиң социал психологиялық факторлары (FAN va JAMIYAT, 2023)
Бу мақолада қорақалпоқ оилаларини мустаҳкамлашнинг ижтимоий психологик омиллари келтирилган бўлиб, уларда ёш оилаларга тайинланадиган «мурындық» ота ва «мурындық» онанинг оиланинг мустаҳкамлигини таъминлашдаги ҳолатлари кўриб чиқилган.