Baslawısh klass oqıwshıların klasstan tıs jumıslarda miynet islewge úyretiw máseleleri (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada maktab o‗quvchılarini sinfdan tashqari ishlar jarayonida birgalikda mehnat qilishga o‗rgatishning pedagogik muammolari ochib berilgan.