Baslawısh klass oqıw sabaqlarında tekst dúziwge úyretiw metodikası (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada boshlang‗ich sinf o‗quvchilarining bosqichma-bosqich yozma nutqini rivojlantirish bo‗yicha samaradorligini oshirish haqida so‗z yuritilgan. Boshlang‗ich sinf, ayniqsa, 1-sinf o‗quvchilarining to‗g‗ri yozuv va to‗g‗ri o‗qish ko‗nikmalarini shakllantirish haqida bayon kilinadi.