Baslawısh klasslarda ana tili sabaqlarında texnikalıq hám kórgizbe qurallardan paydalanıwdıń mazmunı (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada boshlang‗ich sinflarda ona tili darslarini o‗qitish jarayonida ko‗rgazmali vositalarning ahamiyati so‗z etilgan. Matnlar bilan ishlashda texnik vositalarning o‗rni, hizmati ochib berilgan.