Mektepke shekemgi jastaǵı balalardıń sóylew tilin rawajlandırıwda naqıl-maqallardıń áhmiyeti (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishda qoraqalpoq xalq maqollarining oʻrni, odob-axloq si- fatlarining va estetik tarbiyani olib borishdagi zarurligi haqida soʻz boradi.