Islew procesinde jelingen detallardi temir ósiriw jolı menen qayta tiklew (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada ishlash jarayonida yeyilgan detallarni galvanik usulda temir bilan qoplash yordamida qayta tiklash haqida so‘z yuritiladi. Qayta tiklanadigan detallarni galvanic uslubda qayta tiklashga tayorlash, elektrodlarni va elektrolitni tayor- lash texnologiyasi keltirilgan. RЕЗЮМЕ. Статья посвящается восстановление изношенных деталей с электролитических железных покрытий. Прове- дены подготовки технологии химического раствора и электрода, электролита для восстановление изношенных деталей, с гальваническом методом,