Jismoniy tarbiya darslarida milliy harakatli o‗yinlarning o‗rni (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada jismoniy tarbiyaning rivojlanishi, jismoniy tarbiyaning roli, milliy harakatli o‗yinlar, bugungi kunda jismoniy tarbiya va sport sohasida amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar haqida ma‘lumotlar keltirilip o‗tiladi.