Formulalarni hosil qilishning ba‘zi-bir usullari haqida (FAN va JAMIYAT, 2016)
Maqolada formulalarni hosil qilishning ba‘zi-bir usullari haqida so‗z yuritiladi. Matematik induksiya metodi, noaniq koeffitsientlar metodi haqida fikr bildiriladi.