Tibbiyot yo‗nalishida tahsil olayotgan o‗quvchi-qizlarni kasbiy faoliyatga jismoniy tayyorgarlik darajasini samarali oshirish metodologiyasi (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada tibbiyot yo‗nalishidagi professional ta‘lim muassasalarida tahsil olayotgan o‗quvchi-qizlarni kasbiy faoliyatga jismoniy tayyorgarlik darajasini samarali oshirish bo‗yicha taklif etilayotgan metodologiyani tashqi muhitning yuqori harorati sharoitida o‗tkazishni hisobga olgan holda qisqa muddatli tayyorgarlik jarayoni o‗rganildi.