Ўқувчилар ва ўқитувчиларнинг саноген фикрлашини шакллантириш (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада саноген фикрлаш муаммоси, унинг долзарблиги, ўқувчиларда саноген фикрлашни ривожлантиришда ўқитувчининг роли, саноген фикрлашнинг ривожланишига таъсир этувчи омилларнинг ижтимоий фаолиятда намоён бўлиши- нинг ижтимоий-психологик ва педагогик жиҳатлари ёритилган.