Google Docs imkoniyatlaridan ta’lim jarayonida foydalanish va Google formsda onlayn testlar yaratish (FAN va JAMIYAT, 2022)
«Google Docs imkoniyatlaridan ta‘lim jarayonida foydalanish» bugungi kunda informatika va axborot texnologiyalari fanini o‗qitishda masofani saqlagan holda amaliyotda qo‗llash va foydalanish uchun tavsiya etiladi.