Alisher Navoiy asarlarini o‘qitishda mediapedagogikaning o‘rni (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy asarlarini o’rganishda zamonaviy axborot texnologiyalarining o’rni haqida so’z yuritiladi.Navoiy ijodini o’qitishda va bu bilimlarni mustahkamlashda mobil ilovalarning o’rni, samaradorligi tahlil qilinadi. Mobil o’yinlar orqali o’quvchi- lar bilimlarini mustahkamlab olishi mumkin.