«Dáwletiyarbek» dástanında kórkemlew qurallarınıń qollanılıw ózgeshelikleri (FAN va JAMIYAT, 2022)
Bu maqolada "Davletyorbek" dostanida qo’llanilgan so’z ma’nolarining ko’chish usullari misollar yordamida analiz qilingan. Davletiyorbek dostonida juda ko’p badiy tasvirlash vositalari bor. Dostonda metafora, epitet, giperbola, anafora, epifora va boshqa badiy tasvirlash vositalariga malum darajada misollar berilgan.