Кечиримлилик ва бағрикенглик фазилати олий қадрият сифатида (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мақолада халқимизга хос буюк инсоний фазилатлар-кечиримлилик, бағрикенглик, муҳаббат, етим-есирларга ғамхурлик кабилар ҳақида гап боради. Бундай фазилатлар тарихий воқеалар, ҳозирги мамлакатимиз олиб бораётган сиёсий вазиятлар билан изоҳланади.