Эркин Аъзам киноқиссалари тилининг грамматик жиҳатдан ўзига хослиги (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Эркин Аъзам киноқиссалари тилининг грамматик хусусиятлари, хусусан, лисоний бирликларнинг нутқий ифодаси тавсифи баён қилинган. Шунингдек, киноқиссалар матнида айрим тил бирликларининг социопрагматик имкониятлари таҳлил қилинган.