Оддий қамиш, (Phragmites austra- lis) фитоценозларини қайта тиклаш ва уларни халқ хўжалигида фойдаланиш (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақола муаллифлари Орол денгизи ва Жанубий Оролбўйларида қамиш (Phragmites australis) ўсимлигини ўстириш ва унинг фитоценозларини қайта тиклаш муаммоларини сўз қилади. Кўрсатилган мақолани талабалар курс ишини, битрув ма- лакавий ишини, бакалавр, диплом ишларини ва ҳ. б. магистерлик диссертация, шунингдек, докторантлар ўзларининг кўрса- тилган мавзу бўйича илмий-тадқиқот ишларида фойдаланишлари мумкин.