Қарақалпақстан республикасы мәдений өсимликлериниң жабайы туқымласларының түрлик қурамын үйрени (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada umumiy piyoz paydo bo’lishining botanik xususiyatlari, kimyoviy tarkibi, dorivor va biologik xususiyatlari to’g’risidagi ilmiy ma’lumotlar keltirilgan.