Homilador ayollar hissiy-emotsional sohasi diagnostikasi (FAN va JAMIYAT, 2019)
Mazkur maqolada homilador ayollarning hissiy-emotsional sohasiga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilingan. Shuningdek, homilador ayol munosabatlarini aniqlashga qaratilgan psixologik tadqiqot natijalari keltirilgan.