Shaxsda diniy dunyoqarashni vujudga keltiruvchi psixologik omillar (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақолада shaxsda diniy dunyoqarashini vujudga keltiruvchi psixologik omillar to`g`risidagi fikrlar bayon qilingan.