Мактабгача ёшдаги болалар тарбиясида Алишер Hавоийнинг ахлоқий қарашларининг аҳамияти (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақолада мактабгача ёшдаги болалар таълим-тарбиясида ва умуман, инсон ва унинг камолотида Алишер Навоийнинг ахлоқий қарашларидан фойдаланишнинг аҳамияти масалалари ёритилган.