BARLIQ KÁSIPLERDIŃ TIYKARI - Allaniyazov, Ismail Begjanovich; Ismaylova, Aziza Saadatdin qızı (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqola pedagoglik kasbining ijtimoiy ahamiyatiga bag‘ishlangan bo‘lib, asosli dalillar keltirilgan.