KÓRKEM ShÍǴARMALAR TILINDE IYT PENEN BAYLANÍSLÍ FRAZEOLOGIZMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ - Amaniyazov, Allayar Oralbaevich (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada frazeologizmlar bilan bog‘liq ishlarga oid ilmiy qarashlar sharhlangan. Shu bilan birga, itlar bilan bog‘liq frazeologizmlarning semantik va og‘zaki qo‘llanish xususiyatlari ko‘rib chiqilib, ularning ma’nolari adabiy asarlarda qanday qo‘llanilishi tahlil qilindi.