FANLARARO INTEGRATSIYA ASOSIDA BOShLANG‘ICh SINF O‘QUVChILARIDA KREATIV FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISh METODIKASI - Paluaniyazova, Sapura Kayratdinovna; Hasanova, Dilnura Sardor qizi (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimining jamiyat rivojidagi ahamiyati, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, ijtimoiy faollik va ijodiy tafakkurni shakllantirish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida kreativ faoliyatni rivojlantirish, ularning bilishga bo‘lgan qiziqishini oshirish hamda shaxsiy salohiyatini ro‘yobga chiqarishning pedagogik jihatlari yoritiladi.