ESTETIKALÍQ TÁRBIYANÍŃ PEDAGOGIKA HÁM FILOSOFIYADAǴÍ ÁHMIYETI - Abdiev, Berdax Turǵanbaevich (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada hozirgi kunning dolzarb muammolaridan biri bo‘lgan estetik tarbiya haqida chuqur tahlil qilingan bo‘lib, ayniqsa estetik tarbiyaning ahamiyati haqida keng so‘z yuritiladi. O‘quvchilar orasida estetik tarbiyani rivojlantirish bilan bog‘liq ilmiy-falsafiy ziddiyatlarni keng ochib berishga harakat qilingan.